3D FITNESS RACE TEAM je pořadatelem MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V DUATLONU 2024

3D FITNESS žije sportem! Již tento víkend se koná Mistrovství České republiky v DUATLONU a my jsme hrdí, že budeme u toho! A to jak se startovním číslem na zádech, tak i jako pořadatelé.

mistrovst.jpg

3D FITNESS žije sportem! Již tento víkend se koná Mistrovství České republiky v DUATLONU a my jsme hrdí, že budeme u toho! A to jak se startovním číslem na zádech, tak i jako pořadatelé.

mistrovst 2.jpg

V sobotu se těšíme na všechny sportovce i návštěvníky a věříme, že si společně Mistrovství ČR v DUATLONU užijeme!

Duatlon v Žamberku již pořádáme mnoho let a pokaždé je to skvělý závod, který si závodníci užívají. Překonávají své limity a jsou na vlastní výkony velmi hrdí. Ovšem letos to bude mimořádné! Do našich končin se sjedou sportovci z celé ČR a závod bude mít skvělou atmosféru i prémiovou úroveň tratí. 

"Přijeďte se podívat i Vy. Těšíme se na všechny vrcholové i hobby sportovce. Na malé i velké závodníky,“ srdečně zve Míra Jirčík - jednatel 3D FITNESS, sportovec tělem i duší a předseda 3D FITNESS RACE TEAMU.

Děkujeme celému našemu 3D FITNESS RACE TEAMU za výbornou přípravu a již se těšíme na všechny sportovce i špičkové výkony :-).

FOTO Realizace fitness.jpg

Stačí chtít.

Rádi vám poradíme
i s vaším fitness

Realizujeme úspěšná fitness centra. Při naší práci vytváříme příjemnou atmosféru s klienty u malých i velkých projektů.

KONTAKTUJTE NÁS
Business, Equipment, E-commerce, Academy, Gym
Rádi vám poradíme i s vaším fitness