Atraktivní fitness ve stylu funkčního tréninku

Pociťte příval energie a vydejte se na cestu fitness jako nikdo jiný. Představujeme vám atraktivní fitness centrum THURM ve stylu funkčního tréninku. Elegantní estetika, atmosféra plná motivace a síly a rovněž půda pro každou transformační cestu, která čeká na všechny milovníky fitness.

Atraktivní fitness ve stylu funkčního tréninku 1.jpg

Atraktivní fitness ve stylu funkčního tréninku 2.png

Pociťte příval energie a vydejte se na cestu fitness jako nikdo jiný. Představujeme vám atraktivní fitness centrum THURM ve stylu funkčního tréninku. Elegantní estetika, atmosféra plná motivace a síly a rovněž půda pro každou transformační cestu, která čeká na všechny milovníky fitness. Ale není to jenom o vzhledu, důležitou součástí dokonalého zážitku ze cvičení je i prvotřídní fitness vybavení od lídra funkčního tréninku ESCAPE Fitness. Pohodlně se usaďte a nechte se inspirovat prémiovým designem funkčního fitness gymu.

Atraktivní fitness ve stylu funkčního tréninku 3.jpg

ESCAPE Fitness je světovou špičkou v oblasti funkčního a silového tréninku a my jsme nadšení, že je naše společnost 3D FITNESS hlavním distributorem této prémiové značky pro Českou a Slovenskou republiku. ESCAPE nabízí kvalitní vybavení plné barev, nadčasové ergonomie a moderního designu. Je to jednoduše #MUST HAVE vybavení.

Atraktivní fitness ve stylu funkčního tréninku 4.jpg

Fitness centrum navržené v designu THURM nabízí vzdušný prosvětlený interiér s mnoha výhledy do přírody. Perfektně navržený prostor s jednotlivými tréninkovými zónami je dokonalé útočiště pro všechny cvičence s různými fitness úrovněmi. Klienti si zde užijí nejnovější vybavení v čele rámy Octagon pro silový trénink, rychlostní dráhou pro tlačení Escape Barrow, funkční vybavení jako jsou corebagy, bulgarian bagy, medicinbály, dále činky, stepy a mnohé další oblíbené vybavení.

RECOVERY LOUNGE - Moderní butikové fitko

Atraktivní fitness ve stylu funkčního tréninku 5.jpg

..Atraktivní fitness ve stylu funkčního tréninku 6.jpg

Funkční fitness centrum může mít mnoho podob. Pokud vás zaujalo fitness THURM, pak by se vám mohl líbit koncept fitness centra Unique Life Style, Craft Boxing ClubCoworkingové butikové fitness nebo třeba Střešní fitko na Ibize. Inspirujte se a plňte si své sny... Pomůžeme vám s tím.

Přemýšlíte nad vlastním fitness? Kontaktujte nás

 

Stačí chtít.

Rádi vám poradíme
i s vaším fitness

Realizujeme úspěšná fitness centra. Při naší práci vytváříme příjemnou atmosféru s klienty u malých i velkých projektů.

KONTAKTUJTE NÁS
Business, Equipment, E-commerce, Academy, Gym
Rádi vám poradíme i s vaším fitness