Štěpán Domorád HAMMER STRENGTH

Proč je značka Hammer Strength naprosto geniální? Jak by měla mladá generace cvičit a proč telefony nepatří do fitka? O tom a mnohem víc se dozvíte v našem článku.

hlavička domorád kopie.jpg

Štěpán o sobě říká, že je obyčejný kluk z vesnice, respektive z hor. Z našeho pohledu toho má ve své osobní fitness kariéře již opravdu mnoho za sebou. Od rekordního výstupu na Sněžku s krosnou naloženou 170 Kg, přes nadnárodní úspěchy v kulturistice, kde se může pochlubit vítězstvím mistra Evropy v ICN, až po vlastní fitness byznys, ve kterém je osobním trenérem ve vlastním fitku NAUTILUS ve Vrchlabí. Podívejte se na inspirativní video a nahlédněte do života Štěpána Domoráda.

Proč je značka Hammer Strength naprosto geniální? Jak by měla mladá generace cvičit a proč telefony nepatří do fitka? O tom a mnohem víc se dozvíte ve videu.

 

Prohlédnout video - ŠTĚPÁN DOMORÁD

 

Štěpán Domorád_hires (2 of 5).jpg

Pro spoustu lidí je fitko jen o zvedání činek, ale pro Štěpána to je umění. "Je to stejné jako s podnikáním, vždy když děláte věci dobře, můžete v nich být ještě lepší," říká Štěpán a vysvětluje jak sám objíždí fitka v ČR i zahraničí a neustále se o něco aktivně zajímá. Chce vědět víc o minulosti, aby mohl udělat lepší budoucnost. Vyzkoušel snad všechny fitness značky a čím dál více se utvrdil v tom, že Hammer Strength je absolutně výjimečný...

"Štěpána znám osobně a musím říct, že málokdo je tak houževnatý, cílevědomý a oddaný fitness jako on. Od prvního okamžiku šel nekompromisně za svým snem a nepřestává v tom ani teď. Jsem přesvědčen, že rozšíření jeho fitness centra o další patro a špičkové stroje Hammer Strength je dalším krokem na Štěpánově úžasné cestě k dokonalosti. Nové prostory nabídnou návštěvníkům zcela nový zážitek z tréninku i značky Hammer Strength," říká na závěr Miroslav Jirčík, jednatel 3D FITNESS.

 

HAMMER STRENGTH - objednávky a více info

Stačí chtít.

Rádi vám poradíme
i s vaším fitness

Realizujeme úspěšná fitness centra. Při naší práci vytváříme příjemnou atmosféru s klienty u malých i velkých projektů.

KONTAKTUJTE NÁS
Business, Equipment, E-commerce, Academy, Gym
Rádi vám poradíme i s vaším fitness